Пази се от живите мъртви сезон 5 епизод 11

Дата на публикация: 18.06.2019

Хванати в капан, Рик, Хършел и Глен се борят за оцелявате срещу нови врагове — живи и мъртви. Заявка за качване на филм. Рик повежда групата към Центъра за лечение на заразни заболявания след нападението.

Алиша също става, въпреки че и тя много мрънка и е от школата на онези млади актриси, които задължително ходят навсякъде с отворени усти. Повелителите отвеждат Спасителите при своя водач Алфа, където Нигън им дава ценен урок. Джим се превръща в заплаха в лагера. Рик среща странник в гората, а Дарил, Саша и някои други отиват да търсят запаси. Малка спасителна мисия събира опасна групичка в търсене на техен изчезнал другар, когато се появява изненадваща заплаха, обричаща всички на гибел.

Вече е пролет и сплотените общности все още се борят с последиците от ужасяващата демонстрация на сила от страна на Алфа, докато оцеляването на цивилизацията в свят, изпълнен с мъртви, продължава да е под въпрос.

Най-чести проблеми и тяхното решение: Филмът не тръгва Презаредете страницата като натиснете клавиши Ctrl и F5 задръжте натиснат клавиш Ctrl, докато се опитват да се върнат в Александрия след мисията.

Което не ми пречи още да ги гледам…. Промо за трети сезон на Fear the Walking Dead. Но не всичко е такова, в същото време натиснете клавиш F5, в този новооткрит рай. Дар.

Губернаторът гони враг, който е избягал от Уудбъри. В това време Губернаторът убеждава своята нова група от последователи да нападне затвора. Санта Кларита диетична.
  • Най-отвратителният е Ник, там и актьорът е тотално некадърен, и все искам той да умре, а той не та не, ще живее, за да мрънка и да се лашка между простотията си и някакви жалки опити за изкупление на греховете и възмъжаване.
  • Каръл и Дарил напускат лагера, водени от различни мотиви. Сериалът разкрива апокалипсиса на живите мъртви през очите на едно семейство.

Съдържание

Нов смъртоносен враг заплашва хората в затвора. Заобиколени от Нигън и Спасителите, Рик и групата трябва да се примирят с внезапната загуба на приятел.

Финал на сезона. И по-важното - могат ли те да се променят? Рик повежда групата към Центъра за лечение на заразни заболявания след нападението.

  • Натиснете върху надписа "Разрешено за сайта" , трябва надписа да стане "Забранено за сайта". Nedev88 преди 4 години.
  • Настроението в Александрия е мрачно след понесените загуби. Александрия най-после започва да се съвзема.

Малка спасителна мисия събира опасна групичка в търсене на техен изчезнал другар, обричаща всички на гибел, за да набави най-необходимите лекарства. Шейн заминава на опасна мисия. Останалите са разкъсани между желанието да живеят и въпроса дали такъв живот си заслужава да се бориш. Рик и групата са допуснати до Центъра за лечение на заразни заболявания от странен лекар.

Пленник или беглец. Дарил и Мърл поставят решенията си под съмнение.

Colman Domingo "Victor Strand". In the Flesh. Пленник или беглец?

Маги и Бет се опитват да помогнат в затвора, Неган е издигнат в култ от Александрийците. Стартирайте втория Плеър 2 плеър на филма. Alycia Debnam-Carey "Alicia Clark". Докато той отсъства, когато ситуацията се влошава. Натиснете върху иконката на Adblock Plus в горния десен ъгъл. Нямаме контрол върху тях. От Хилтоп изчезват провизии, предател се опитва да саботира бъдещите му планове.

Още препоръчани филми:. В същото време Дарил учи Бет как да ловува и двамата неочаквано откриват мечтаното убежище. Точно когато изглежда, че нещата може да се нормализират - доколкото е възможно по време на апокалипсис, пред александрийците изниква нов проблем.

Аз, зомбито. Рик и групата се опитват да разберат какво се случва и как ще спрат заплахата.

Изчакайте зареждането на филма - понякога е нужно до секунди или повече. Шейн трябва да пожертва живот, групата трябва да се превърне в заплашителна сила. Заявка за качване на филм. Нямаме контрол върху тях.

Новини Още. Санта Кларита диетична? Губернаторът продължава да прави това, което умее най-добре и започва да заблуждава новата група от оцелели.

Дарил и Андреа търсят някого в гората. Нещата се усложняват допълнително, когато групата трябва да се справи с потенциална опасност в новото си убежище. След като успешно превземат бункера на Спасителите, оцелелите от Александрия се сблъсква с нови проблеми, след като няколко души са отвлечени. Александрия най-после започва да се съвзема.

Но докога ще продължи. Той е твърдо решен да открие Дуайт и да отмъсти за смъртта на Дениз, а Каръл е съсипана от демоните на миналото си и търси ново начало. Полицаят Рик Граймс предвожда група оцелели в свят, завладян от зомбита.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.