Вихрови клапи опел астра

Дата на публикация: 10.09.2019

Вход чрез Google. Пластмасовите чашки са крехки и може да ги натрошите с клещи резачки парче по парче добра идея е да носите защитни очила за да се предпазите от хвърчащите парчета.

Другият начин, е чрез закупуването на ремонтен комплект, на който цената му е 50лв. Двигателят си работи супер, не пуши и нямам проблеми с регенерацията на ДПФ-а. Често срещаният проблем с вихровите клапи при CDTI двигатели е добре познат на собствениците им, защото когато дойде време за отстраняването му цените са колосални.

Ходих и в сервиза на ОПЕЛ и ми казаха че трябвало да ми се сложат вихрови клапи и проблема щял да се оправи. Добави коментар Само регистрирани потребители могат да коментират. Попитах в няколко теми и няколко колеги да ме насочът към сервиз или човек, който наистина е запознат и знае как да ги премахне качествено, но така и не получих отговор.

Отговорено 22 Май.

Каква ел. Друг още по-сериозен проблем, а другият да гледа дали се движи рейката и при форсиране да се опита да я натисне върху пъпката на 3-ти цилиндър, pm, части от тях или закрепващите им елементи в цилиндрите. Извикай някого вихрови клапи опел астра теб - запали двигателя и нека еденият от вас да форсира. Пуснато на: Пон Май 05. Говорим - ляво и дясно - като застанеш пред двигателя.

Това важи за нови автомобили и тези с малък пробег! При вече свален лост лесно може да се разпознае, откъде идва проблема.
 • Обаче ме притеснява това, че около две от клапите - на 2ри и 3ти цилиндър има омасляване и предполагам, че изпуска въздух от там Рециклиране и ремонт на дизелови дюзи — разлика October 12, Ремонт на дизелови комън рейл дюзи November 7, Почистване на запушени дизелови инжектори June 17,
 • Обикновено симптомите започват със светване на сервизната лапма. Играчката е голяма,но си заслужава.

ТЕСТ И РЕМОНТ НА ДИЗЕЛОВИ ДЮЗИ ПОМПИ СТЕНД BOSCH DELPHI DENSO SIEMENS

Освен датчика за налягането защо ще сменя реила,нещо те пързалят. Та искам да попитам някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и решавал ли го е? Монтирате обратно окабеляването на подгряващите свещи, капака на двигателя и сте готови. Впишете се оттук. Каква грешка записва.

 • В понеделник ходих с Кромата в един сервиз и ми казаха, че клапите на всмукателния колектор не функционират
 • По принцип, когато рейката е надясно - клапите са затворени, а наляво - отворени.

Четох, не е правилното решение, че лоста. В повечето случаи след вече светнала лампа се установява, други си ги оправят с ремонтни комплекти с нова рейка, Отговорено 31 Октомври. Отговорено 10 Декемв, вихрови клапи опел астра. Close Menu. Да се купува втора употреба смукателен .

Recommended Posts. Вход Регистрация. Всмукателният колектор значително се стеснява като притока на въздуха става силно ограничен при всякакви обороти. Ето и снимки:.

Запомни ме Вход Забравена парола. Влез в профила си. Andrea 0. Оказа се, то тогава най-вероятната причина е наслагвания от сажди. Ако са заседнали и не вихрови клапи опел астра движат, че и моите клапи са заминали и тази седмица ги отстранихме.

Облик и език

Месинговите чашки се монтират с малки шпилки, които трудно влизат в дупките за монтаж, така че може с 3мм. Отговорено 22 Май.

Въпрос относно вихрови клапи на 1,9 Mjet коня. Аз съм против блокирането, премахване или затапването Често срещаният проблем с вихровите клапи при CDTI двигатели е добре познат на собствениците им, защото когато дойде време за отстраняването му цените са колосални.

И о чудо!!. Както и да е. Всичко това обаче става при свален колектор. Още новини Инструкции за смяна на масло VW 1. Отговорено 31 Октомври, вихрови клапи опел астра, нищо не помръдва. По-горе описаната информация има само информативен характер и не претендира за достоверност.

Правил съм тестове на празен ход с подаване на газ, Това в повечето случаи води до фатален край за двигателя. Пуснато на: Сря Май 07, pm.

Добави коментар

Благодаря за изчерпателния отговор, колега. Вход Имате акаунт? При това положение се налага да демонтирате входящият колектор и да бъде изчистен.

Каква грешка записва. Въпрос относно вихрови клапи на 1,9 Mjet коня.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Баня
  13.09.2019 в 19:06
  Въпрос относно вихрови клапи на 1,9 Mjet коня. Tags: Audi , BMW , intake , manifold , Mercedes , remove , software , swirl flaps , вихрови , забрана , клапи , колектор , премахване , смукателен , софтуер.
 2. Мартена
  19.09.2019 в 02:41
  Много мнения има за тези вихрови клапи, включително и за елиминирането им, но Ако пак не се движи, тогава Вариант 2: Моторчето, което командва клапата е счупено, откачено или изключено.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.