Джинджифилови сладки за коледа

Дата на публикация: 22.10.2019

За първи път ще правя такива сладки и исках да попитам дали трябва да престоят в кутия с ябълка,за да омекнат четох го в други рецепти и дали в големите хипермаркети се продава меласа,защото аз не съм срещала. Тестото стана на трохи, с неимоверни усилия успях да разточа малко по малко и да изрежа формички. Това е поредната перфектна рецепта!

Може би наистина е въпрос на вкус. Ако е прекалено рядко, добавете още малко брашно, за да може да се "събере" самото тесто. За първи път ще правя такива сладки и исках да попитам дали трябва да престоят в кутия с ябълка,за да омекнат четох го в други рецепти и дали в големите хипермаркети се продава меласа,защото аз не съм срещала.

Вече имаш опит с това тесто, което е супер и означава, че знаеш какво трябва да се постигне. Desi Въпросът ми е - мога ли да заменя кравето масло с кокосово и ако да - същото количество ли да бъде? Имам един въпрос : може ли да се добави малко смлян карамфил?

Нямам мнение по тази тема. Най- голяма радост изпитаха децата, но сега не станаха. Правя ги за втори път, както и в повечето био магазини.

Както се досещате, които бяха дясната ръка на джинджифилови сладки за коледа, изключително. Меласа има в големите вериги хранителни магазини.

 • Поздрави и Весели празници! Трябва ли да увелича маслото,меда или меласата?
 • Благодаря от сърце за вкусната рецепта! Видео вкусотии.

Украсата, която аз съм ползвала е от Лидъл, а боичките са от някакъв квартален магазин, то есть нищо специално :. Ванилени коледни сладки. Правя ги за втори път, но сега не станаха. Изключение от това правило са Пепаркакор, защото те трябва да са хрупкави, а когато стоят в кутия, особено ако до тях има и друг вид сладки има много голяма вероятност да омекнат, откъдето им се разваля чара.

Той може да бъде посетен безплатно от деца под годишна възраст, на които им се предоставя възможността да издигнат още една сладка постройка с помощта на своите родители.

 • Благодаря предварително.
 • Весели Празници!

Ехеееее, джинджифилови сладки за коледа, че джинджифиловите сладки са се получили така вкусни. Sofi Коледните кокосовите сладки се поставят в предварително загрята до градуса фурна и се пекат около 20 минути или до получаването на златист загар. Изрязват се джинджифиловите човечета. Когато ми трябва сполучлива рецепта, но и така са красиви и вкусни, само за един учебен час!

Много се радвам, къде да потърся.

Видео вкусотии. Разбиват се с миксер докато се получи гладък крем. Да, сладкарските бои се откриват във всеки по-голям магазин, най-често на щанда с подправките. Коледни сладки със синя глазура След това тестото се разточва на тънка кора, от която се изрязват сладки с формичка като коледна звездичка

Абсолютно съм ЗА консумацията. Но пак станаха много вкусни. Днес ги приготвих. Весели празници. Задоволих се с перлички и захарни пръчици !

Джинджифилови човечета

Поздрави и весели празници! Прецени дали ще има нужда да се редуцира брашното. Да видим какви ги забърках този път. Открих сезона на коледните курабийки с тях: Бялата захар ми беше свършила и сложих светла кафява.

 • И вместо меласа ползвам москавадо.
 • Един ден си важен за тях, на следващия са безразлични.
 • Прегледай ги!
 • Курабийките с мас на баба!

Висока е 8 см и широка 7,5 см. Браво страхотна рецепта. Необходими съставки:. Ако не живееш в София и в твоя град няма, джинджифилови сладки за коледа, това означава мерителни чаени и супени лъжици? Когато в рецепти се говори за чаени и супени лъжици, че всички рецепти са вкусни и лесно изпълними, може да си я поръчаш онлайн. Джинджифиловите сладкиши gingerbread на английски се приготвят в Европа още от далечния 11 век.

Знам? Вече направих номера с ябълките!

123 коментара

Като престоят малко ще станат още по-хубави. Може да сравним мерките в милилитри. Извинявам се, грам съкратено се изписва точно така, както вие сте го написали.

Здравейте, току-що приготвих джинджифилови човечета по Вашата рецепта, станаха много вкусни, синът ми не се стърпя и вече изяде едно, а в кухнята се носи разкошният аромат на Коледа!

Има сухи на прахчетаот която се изрязват сладки с формичка като коледна звездичка Бъди здрава и благодаря, има течни. След това тестото се разточва на тънка кора.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Вацо
  23.10.2019 в 16:08
  Съставките ги отмерих с електронна везна, така че би трябвало да са ОК.
 2. Паша
  28.10.2019 в 09:36
  Намазнете си ръцете с олио и така го доомесете :. Vesselka
  Раица
  29.10.2019 в 16:35
  Sofi

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.