Турмалинова яка за врат

Дата на публикация: 19.06.2019

Магнитната турмалинова яка е създадена по японска технология. Терапевтични турмалинови чорапиАко страдате от студени крака, болки и схващания, които ви пречат да..

Материал: създадена по японска технология с използването на турмалинови кристали, 5 бр. Супер Георги Б. Майка ми има шипове на врата. Турмалиновите кристали имат характеристиките едновременно на положителен и отрицателен постоянен електрод.

Турмалинова яка за врат - самонагряваща с лепка.

Имам доказани шипове на вратните прешлени. Турмалиновата яка подобрява микроциркулацията. Код: Размери: Дължина: 50 см. Език: BG. Цвят: черен Време за действие: до 30 минути след поставяне се усеща загряващият ефект.

Напишете отзив

Гривна против комари и инсекти - микрофибърна различни цветове Гривна от микрофибърна материя, напоена с масло от цитронела, действаща отблъскващо на комари и други хапещи насекоми. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод ППП. За Нас. Не се суши със сешоар, а се подсушава с кърпа и се оставя на хладно и проветриво място до окончателно изсъхване. Препоръчително е да се постави на голо в зоната на врата и внимателно да се пристегне.

Обувалка за чорапи Sock Slider. Сега яката е неразделна част от ежедневието и.

  • Терапевтични турмалинови чорапиАко страдате от студени крака, болки и схващания, които ви пречат да.. Каска за бира Цена:
  • Възглавница с мемори пяна bamboo jewel bedding.

Тя има естетичен дизайн и може да се използва по всяко време, напълно годни за употреба. Магнитната турмалинова яка е най-доброто средство при схващане и напрежение в областта на шията и раменете. Самонагряваща се яка протектортурмалинова яка за врат, без да пречи на всекидневния. Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание. Когато нейните молекули влязат в съприкосновение с молекулите на турмалина се подобрява подвижността на водните молекули и като следствие микроциркулацията на кръвта.

Турмалинова маска за очи При мигрена и главоболие, турмалинова яка за врат. Мисля че това никак не е малко.

ТУРМАЛИНОВА ЯКА КОНДИЦИЯ е свързан към

Гривна от микрофибърна материя, напоена с масло от цитронела, действаща отблъскващо на комари и други хапещи насекоми. Закупих си яката отдавна. Турмалинови наколенки срещу болки в колената Турмалинови наколенки срещу болки в колената - 2 брояМатериал: създадени по японска технология с изп..

Език: BG. Турмалинова яка за врат тапи за уши. Продуктът може да се използват и без да се навлажни, турмалинова яка за врат, но в този случай за появяването на затоплянето на кожата е необходимо повече време!

От сайта. Плати след преглед поискай преглед от куриера. Тя е предназначена за превантивна грижа и за облекчаване болката във врата при шипове във врата, ревматизъм; шийна остеохондроза; проблеми с щитовидната жлеза; проблеми със съня; простудни заболявания; болки в главата; загуба на концентрация и преумора.

Безплатна доставка за България при поръчки над лв.

Списък за покупка

Ако отговорите на тези въпроси са положителни, то напълно разбираме вашата болка и имаме ефективно решение за нейното облекчаване. При употреба на турмалинова яка е възможна появата на зачервяване и усещане за парене. Осъществяват магнитната терапия.

Поръчвате сега, получавате на:. Подробно описание Свързани продукти Турмалиновата яка подобрява микроциркулацията. Сега яката е неразделна част от ежедневието. Вашите мнения. Лични данни. Бързи връзки Начало. Много съм доволна. Турмалинова яка за врат Реф. Ваня И. При покупка над лвтурмалинова яка за врат безплатна доставка.

Термофор 2 литра. При употреба на турмалинова яка е възможна появата на зачервяване и усещане за парене. Гел подложки за пети. Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.

Ако отговорите на тези въпроси са положителни, то напълно разбираме вашата болка и имаме ефективно решение за нейното облекчаване. Не дръжте дълго време във вода, за да не нарушите свойствата му. Не се препоръчва химическо чистене.

Добавени са Нови продукти!

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.