Маса за тенис декатлон

Дата на публикация: 18.02.2020

Вижте как да използвате Вашия продукт. Масата е снабдена с 4 стоманени крака с диаметър 30 мм не се регулират на височина и рамка от галванизирана стомана с дебелина 30 мм. Поръчки направени след

Дизайнерските ни екипи разработиха тази маса за игра на закрито със семейство и приятели. Меламинови плотове с дебелина 4 мм, осигуряващи добро качество на отскока.

Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл. Съвети за съхранение Можете да я съхранявате на открито или закрито. Вижте как да използвате Вашия продукт.

Тестови продукт Масата е изпитана съгласно европейския стандарт EN в нашата лаборатория и при реални условия? Съжаляваме, възникна грешка? Смяна на магазин, маса за тенис декатлон. Покривайте масата с покривало, за да удължите живота й. Декатлон до лв. Дизайнерските ни екипи разработиха тази маса за игра на закрито със семейство и приятели.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Масата е с крака с диаметър 30 мм, които се регулират 50 мм , за да се адаптират към всякакъв вид терен. Качество на отскока Добро качество на отскока благодарение на меламиновия плот 4 мм. Меламинови плотове с дебелина 15 мм и рамка от галванизирана стомана, осигуряващи добро качество на отскока. Валидна при представяне на касова бележка. Масата не е снабдена със система за отваряне и затваряне.

За повече информация. Препоръчвам на всичките си приятели. Препоръчвам на всичките си приятели. Размери сгъната X X см. Съвети за съхранение Можете да я съхранявате на открито или закрито.

ПРЕДИМСТВА

Лесно преместване Маса с 2 отделни плота, без колела за преместване, не се сгъва. Меламинови плотове с дебелина 15 мм и рамка от галванизирана стомана, осигуряващи добро качество на отскока.

Ще Ви предупредим, когато този продукт бъде наличен.

Гаранция 10 години Гаранция 10 маса за тенис декатлон за фабрични дефекти не включва надраскване. Качество на отскока Добро качество на отскока благодарение на меламиновия плот 15 мм. Препоръчвам на всичките си приятели. Валидна при представяне на касова бележка. Лесно преместване Лесно преместване благодарение на 4 големи колела. Добави в любими Продуктът вече е добавен.

ПРЕДИМСТВА

Новини от нас Нашите спортни съвети Събитията на Decathlon Изтегляне на продукти. Гаранция 10 години Гаранция 10 години за фабрични дефекти не включва надраскване, корозия или избледняване на цветовете.

Любими продукти. Вижте Вашия продукт в действие.

Тегло и размери Тегло 54 кг Размери разгъната: x x 76 см, осигуряващи добро качество на отскока. Смяна на магазин. Съвети за съхранение Можете да я съхранявате на открито или закрито. Качество на отскока Меламинови плотове с дебелина 15 мм и рамка от галванизирана стомана, вкл.

Съжаляваме, възникна грешка. Масата е със стоманени крака със сечение 30 X 30 маса за тенис декатлон регулират се пълнени чушки с боб височина и стоманена рамка с дебелина 30 мм. За повече информация. Работа при нас:, маса за тенис декатлон. Дизайнерските ни екипи разработиха тази маса за игра на закрито със семейство и приятели. Decathlon logo.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Моят профил. Съвети за съхранение Да не се оставя на открито. По продукти.

Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново. Декатлон до лв. Провери наличност.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Чоно
    28.02.2020 в 19:31
    Любими продукти.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.