Човек и природа 4 клас външно оценяване

Дата на публикация: 13.03.2020

Времето за провеждане на всеки тест е 60 минути, а за учениците със специални образователни потребности — до минути. Самостоятелни работи по български език и литература за 4.

Контурни карти и упражнения по география и икономика за 6. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка.

Райна Стоянова, Пенка Даскова. Забавно пътешествие в страната на числата: Учебно помагало по математика за 2. Книги от Джени Хейл. Вълшебното ключе. Забавно пътешествие в страната на българския език: Учебно помагало по български език за 2.

Упражнения и домашни работи за 4. Учебници и помагала за 4. Нови задачи по математика за 4. Помагалото следва модела на МОН за националното външно оценяване по български език и литература от г.

Разработено е в две части и съдържа диагностични тестове, структурирани във формата на Национал-ното външно оценяване по математика.

Мариана Ачева.

  • Най-популярно в " Помагала за 4-ти клас ".
  • То може да послужи успешно и на родители , които биха искали да проследяват системно напредъка на своите деца при усвояването на учебния материал. Сборник задачи по математика за 5.

Последни публикации

Помагала за 10 клас. Генджова, Е. Учебното помагало съдържа 22 теста по математика и е предназначено за целенасочена подготовка на учениците за националното външно оценяване в края на 4. Назад към "Помагала за външно оценяване по човекът и природата за 4. Помагалото следва модела на МОН за националното външно оценяване по български език и литература от г.

Контурни карти и упражнения по география и икономика за 6.

  • Анка Райчева, Здравка Костова. Максим Максимов.
  • Ernst Klett Sprachen.

Чета и разбирам. Задачи по математика - Учебно помагало за 4. Сборник по математика за 4. Учебници и помагала по човекът и природата. Учебен и тренировъчен правописен речник по български език за началната образователна степен Лиляна Владова, Евтимия Манчева. Йохан Хари.

Учебно помагало по роден край за 1. Закупилите това помагало, купуват също. Анка Райчева, Здравка Костова. Задачи и тестове за вътрешно и външно оценяване по Човекът и природата за 4.

Тестове по човекът и Нова звезда. Джон Кехоу. Учебното помагало е предназначено за подготовка на учениците за националната проверка в края на 4. Голямата ваканция с умните дребосъчета: Учебно помагало след 2. Търсене в книжарницата. Продуктът е представен с видео материали?

Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване. Тетрадка по човекът и природата за 6.

Атлас и контурни карти по човекът и обществото за 3. Помагалото е част от комплект със самостоятелни работи за всеки клас от началното училище.

  • Tестове по математика за националното външно оценяване в 4.
  • Ирина Василева, Калина
  • Успешна подготовка за външно оценяване по човекът и природата за 4.
  • Втората част съдържа тестове, които са предназначени за установяване на нивото на математическите компетентности на учениците в края на 4.

Робърт Кийосаки. Моят час на класа в 4. Уча лесно правописа 4. Още книги от Лиляна Владова. Трето основно преработено и допълнено издание. Работни листове по човекът и Изпитни тестове за външно. Задачи по математика - Учебно помагало за 4. Самостоятелни работи по математика за 4. Просвета АзБуки.

Учебно помагало по български език и литература за 4. Контурни карти и упражнения по география и икономика за 7. Самостоятелни работи по математика за 4.

За избираеми и факултативни учебни часове. Математика за таланти - част Удобно и лесно се изчислява общият брой точки. Учебно помагало за разширена и допълнителна подготовка.

Препоръчваме ви да прочетете:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.