Ауди а4 комби мнения

Дата на публикация: 16.03.2020

Не знам някой насила да го карат да влиза тук и да коментира Това какво си чел и какво си чул си го запази за себе си. За много екстри, които иначе очаквате да са серийни, трябва да доплатите — но и при Mercedes и BMW ситуацията не е много по-различна.

Харчи малко, върви прилично. Не ми е тясна, но някак не се чувствам ного удобно в нея и за това реших да е Сивика. Сега за дизела не знам не съм се допирал до дизелова хонда. Въобще несериозно е сравняване на двете системи. Аз последно време хвърлям по един поглед насам и видях наскоро, че все още има някой палячо дето ми пише с ника.

Ако се насочвате към покупка от Германия, но не и бирник А4, трябва да знаете. Даже на визия повече ми харесва. Audi дори не се доближава до това. Само страдах! Всака друга марка от тоя клас бих взел?

За изминалите години съм сменял само консумативи - накладки, дискове, а да крушка на ляв фар също. Седаните с 1.
 • Здравейте, на скоро останах без кола поради добрият външен вид явно беше привлякла погледите на джигитите та започвам да се зачудвам за след няколко месеца към какво мисля да се насоча.
 • Аз карам Ауди А4 TQ от много години и ако имам пари пак бих си купил Ауди, когато се наложи да го сменям!

Мнения за АУДИ А4 1.9 тди 2002-2003 г.

Здравейте хора, наскоро реших да си купя кола. И аз имам Ауди А4 от 4 години и съм много доволен. Аз имам А4 автоматик година и надълго не може да свали под 6. Седаните с 1. Мерцедес е доста по добре.

Последно редактирано от tiramisu ;До коментар от " Дошо ": i Karaite kakvoto iskate,samo ne pishete gluposti. Какво да ти ауди а4 комби мнения очите. Следващата пак ще е японска!!. Това че синът ти няма такова не е причина да пишеш тука простотии. При Avant за българския пазар Downsizing агрегатът не е достъпен. Класи над А4 Б5 е.

Тук се изказват доста неподготвени комплексари,нямащи допир с марката. Сото гранде, исках да кажа само че е стабилен автомобил, не съм състезател, тъкмо напротив. Три четвърти от всички модели на Ауди демонстрираха резултати под средните - се казва в доклада на американската организация за защита на потребителите.

До коментар 2 от " ": Карай я като душманин и после казвай, че е дефектна, дефектни сме ние българите, че нямаме угодия

Маховик комплект около До колкото ми е известно ако е спазена технологията а германците я спазват стриктно един алуминиев детайл е здрав толкова колкото и стоманен,но е по скъп? Но много е важно с твоя ограничен лимит от кого ще купиш колата, ауди а4 комби мнения.

До коментар от " ауди а4 ": Покажи я тая статистика! Действително Ауди дръпнаха много напред в последните няколко години и в двигатели и окачване а при интериор и екстериор мисля че са най-добри! Само разбирачи и комплексари в и-нет пространството. Форум на Tuning.

Recommended Posts

Ние използваме "бисквитки", за да можем да ви предоставим по-добро използване на сайта и релевантно съдържание. На трето място е Suzuki. Сигурно си наясно,че няма нищо вечно и все някога някоя част може да се повреди и е за предпочитане да се смени с оригинална.

До коментар 62 от "????

 • Окачване, дебитомери, автоматичните трансмисии
 • ОК Отказ.
 • Когато сгънем седалките, не се образува равен товарен под.
 • Вход с LinkedIn.

Но естествено германски вестници и фирми трудно ще го признаят. Поставете оценка на статията:, ауди а4 комби мнения. Голфо се ражда в Германия и Умира в Перник!

Как аджеба с лв заплата си позволявате луксозни коли. Извън линия. Но ти си решаваш какво ще вземеш,всеки го сърби накъде,докато си начеша крастата. Нашите препоръки се различават в зависимост от това дали става въпрос за частна покупка или вентилатори за баня cata избор на служебен автомобил - в чиято роля най-често влиза Avant.

Аутобилд за та постави на чело Хюндай и Хонда.

Препоръчан отговор

В япония е сглобяван само Сивик седан с 1. До коментар от " Дошо до механик ": Za tova stava na vapros. Затова човек задължително трябва да поръча крика или литровия резервоар серийно — 47 л. Аз се отъвах вече.

Имах такова Ауди? Osobenno purvata C e napraktika W Прекрасна машина.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Михалаки
  24.03.2020 в 20:33
  Вече споменахме спортното окачване с цоловите джанти, с което понякога дори могат да ви изпадат пломбите. А като се сетя и какъв данък и плащах и, че нови гуми съм и купувал ме хващат бесовете.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.