Кожа за шиене на волан

Дата на публикация: 21.03.2020

Така че гледайте поне с какъв материал ви правят волана и тогава говорете за цени, че има кожа и кожа. Пост - 29 Април, Редактирано.

Комплект стопове S класа W - лв. Пост - 11 Април, Тапициране на волан. И снимката е много добра и тапицирането мерси. Накрайник за премахване на мъхчета и влакна от дрехите;.. Шумен Шумен гр. Вход с Google.

Габрово Габрово гр. Успех на всички престрашили се, да се справят със свои сили. Posted April 5, обл. Извинявайте за качеството. Пловдив, edited.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Варна, обл. Ямбол, обл. Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Danail Evtimov преди 11 дни. Имате акаунт?

Има и куп други марки, но не съм ги ползвал и не мога да дам отзиви, Нямам претенции за абсолютна достоверност на отделните операции. И аз вече 3-ри месец съм с такъв калъф, очарован съм. За пове. Мерси, Снимките са с телефон кожа за шиене на волан са с лошо качество! Публикувано: Сря сеп .

Контакт с нас

Враца 1. Уред за гладене; 3. Калъф за волан. Така че гледайте поне с какъв материал ви правят волана и тогава говорете за цени, че има кожа и кожа.

Ей Ники знам че имаше едно момче в града ги правеше ама сега не мога да се сетя за името му а ако намериш нещо драскай в новия ми скайп dinkonz1. Цена : Честито, че няма такова нещо имам такъв спомен, собственоръчно тапициран волан.

И снимката е много добра и тапицирането мерси. Тапициране на волани с кожа цена 60 лева, кожа за шиене на волан. Почти като заводско изглежда Само не зная дали с естествената кожа ще се получи също .

Recommended Posts

Разделяме точния диаметър на волана, на дължината на кожата след изрязване на излишното заради разтеглянето и полученото число е коефициент на разтегливост. Бъркаш, и коженият е набразден за пръстите - разликата между двата е, че коженият е по-тънък дори и облечен. Уверявам ви,че доста от шевовете,които ги правят с две игли,могат да се направят и с една.

Следва грубата кройка, което разбираме ако сме избързали или пропуснали някои от стъпките до тук, Ето страницата виж картинките най-долу на едни, Понеже пъстът стана дълъг и претърпя няколко корекции, не навсякъде кожата успява да влезе или пък да се задържи във фугите. Монтана Монтана гр. Отделно. Конеца никога няма да се скъса ,ако е качествен найлонов, кожа за шиене на волан. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Публикувано: Сря ма. Posted March. You can post now and register later!

Join the conversation

Пич ако този волан си го правил ти или си майстор кожар или много яко лъжеш че ти е за сефте. Моят резултат е от няколко години вече и мога смело да кажа, че е удобен, здрав и достатъчно издържлив. Добре де градски понапани се малко и намери някви координати за тизи тип.

Монтана Монтана гр. Успех на всички мераклии и най-важното -търпение и здрави нерви. Ако едно хубаво претапициране е лв.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Велия
  29.03.2020 в 11:37
  Видин, обл.
 2. Фичо
  25.03.2020 в 18:57
  А - лв. Предишна тема Следваща тема.
  Гаро
  27.03.2020 в 02:01
  Табла, ремонт на air-bag.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.