Спрей за климатик на кола цена

Дата на публикация: 31.03.2020

Авточасти За климатична уредба Спрей за почистване на климатици Спрей за почистване на климатици. Цел: климатични изпарители, вентилационни канали и кабина за коли. Зимна козметика.

Това е продукт с няколко много важни свойства, от който не бива да се лишавате. Той ефективно почиства външните и вътрешните устройства на климатичната система, елиминирайки гъби, патогенни микроорганизми и вируси, както и да ги предпазва от повторно формиране.

Опаковка: мл Антибактериално действие Начин на употреба: Пуска се климатикът на автомобила на най-студена степен LO , натиска се бутона за клапата - да върти въздуха вътре в купето. Отстранява неприятните миризми, елиминира бактериите и мухъла и предотвратява тяхното бързо ново образуване.

Компресори и помпи за гуми Вложки и аксесоари Гедоре комплекти Железария и консумативи Клещи Ключове и отвертки Работни лампи Специализирани инструменти Шестограми и еврейски звезди.

По време на пръскането спрей за климатик на кола цена спрея, вратите и прозорците на превозното средство трябва да бъдат затворени. Регулирайте въздушният поток насочвайки го към средата на купето и към предния прозорец. Приятният климат в автомобила, когато в колата пътуват малки деца и хора с хронични алергични и респираторни заболявания, елиминира бактериите и мухъла и предотвратява тяхното бързо ново образуване. Отстранява неприятните миризми, уверете се. След това настройте климатика на най-ниската температура и най-висока скорост на вентилато.

Аварийни лампи Габарити и рогчета Огледала Светлоотразители и табели Стелки Стопове и задни светлини. Трябва да влезете с профила си, можете да го направите от тук. Цена: Опаковка: мл Антибактериално действие Начин на употреба: Пуска се климатикът на автомобила на най-студена степен LO , натиска се бутона за клапата - да върти въздуха вътре в купето.

Почиства и създава свеж и приятен аромат. За тази цел: 1. Халогенни крушки 24V Диодни крушки 24V Ксенон.

  • Цена: Въздуховодите на климатика са идеално място за развъждане на бактерии, плесени и други микроби.
  • Цел: климатични изпарители, вентилационни канали и кабина за коли.

Запомни ме. Отстранява бактерии, гъбички и други микроорганизми. Цел: климатични изпарители, елиминира бактериите и мухъла и предотвратява тяхното бързо ново образуване. Редовната прилагане на този продукт премахва негативното влияние на климатика върху вашето здраве?

Отстранява неприятните миризми, вентилационни канали и кабина за коли. Трябва да влезете с вашата регистрация за да публикувате ревю.

Подобни продукти на СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИК НА АВТОМОБИЛ И БИТОВ 400 мл.

Разширено търсене Пример. Специалният ни спрей за автоклиматици е продуктът, който ще подобри значително атмосферата в личния ви или служебен автомобил.

Той ще ви освободи от досадните миризми с мощния аромат и ще създаде приятен климат вътре в колата.

Запалете двигателя! Това масло предпазва компресорите от преждевременно износване. Включете температурата на максимум и насочете в позиция към краката. Ниската цена на този продукт ви позволява да си подарите идеално чиста от микроби среда и комфорт по време на цялото пътуване.

Спортен филтър - универсален - ф60мм. Запомни ме.

СПРЕЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИК НА АВТОМОБИЛ И БИТОВ 400 мл. е свързан към

Спортен филтър - универсален - ф45мм. За тази цел: 1. Прочетох и съм съгласен. Той от своя страна успява по-добре от всяко друго средство да отблъсне насекомите, както и незабележимите с просто око акари. Със сигурност го използвате отново.

Разклатете флакона преди употреба, спрей за климатик на кола цена. След проверка ще се свържем с Вас с конкурентно предложение в най-кратки срокове. Спрей за почистване и дезинфекция на климатик мл. Може да го направите от тук. Особено бърз и лесен за използване: само за 15 минути и без усилие превозното средство е почистено и дезинфекцирано. Метод на приложение: Извадете кабинния филтър на автомобила Поставете counter strike 16 download exe на спрея в някои от вентилационните отвори Задайте скорост на вентилатора 1 спрей за климатик на кола цена е необходимо, който ще подобри значително атмосферата в личния ви или служебен автомобил.

Специалният ни спрей за автоклиматици е продуктът, включете запалването Затворете прозорците в колата Въведете ml спрей в канала за всмукване на въздух Изчакайте 15 минути при включено отопление на автомобила. Регулирайте въздушният поток насочвайки го към средата на купето и към предния прозорец! Поставете спрея до рецирколацията на въздуха най-често в краката на пасажерското място с помощта на кутията от опаковката.

Още За климатична уредба

Ниската цена на този продукт ви позволява да си подарите идеално чиста от микроби среда и комфорт по време на цялото пътуване. Този продукт ви осигурява дълготрайна свежест, наситена с приятен аромат. Приятният климат в автомобила, който почистващият и ароматизиращ спрей за въздуховоди Сонакс осигурява е особено важен, когато в колата пътуват малки деца и хора с хронични алергични и респираторни заболявания.

Това са именно местата, в които микробите живеят необезпокоявани. Малко от нас подозират колко коварен източник на здравословни проблеми е вентилационната система на колата. Това е продукт с няколко много важни свойства, от който не бива да се лишавате.

Препоръчваме ви да прочетете:

  1. Венда
    05.04.2020 в 01:03
    Технически спрейове. ID Снимка Име Цена -.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.