Престъпни намерения сезон 13 епизод 13

Дата на публикация: 04.04.2020

Жена е убита в малък град във Флорида, населен със сексуални насилници. Престъпни намерения Сезон 11 Епизод 4 Престъпни намерения сезон 11 епизод 4 субтитри свалени в Български Извън закона Разпад - Tom Cruise Мисията невъзможна: Престъпни намерения Сезон 11 Епизод 1 Престъпни намерения сезон 11 епизод 1 субтитри свалени в Български Задачата.

Престъпни намерения S09 Изтегляне на филми е все по-рискови всеки ден. Престъпни намерения сезон 13 епизод 17 Ав. След убийства на млади приемни семейства с малки деца в Сиатъл, екипът започва да издирва извършител с убийствен майчински инстинкт. Дъщерите на Брус Морисън — писател, чиято съпруга е изчезнала тайнствено година по-рано, изчезват на годишнината от отвличането на майката.

Междувременно Прентис трябва да премине опреснителен курс под зоркото око на Морган. Сестрата на Морган вижда момиче, което прилича на считаната за мъртва тяхна братовчедка и Морган е принуден да признае за една лъжа, с което случаят е възобновен от отряда за поведенчески анализ.

Разследващите се отправят към Портланд, Орегон, за да поемат случай на хладнокръвно отвличане, което може да е свързано с убийството на двойка в техния дом седмица по-рано.

Джей Джей се разстройва, когато един от тях става заложник. В пустинята на Ню Мексико е открит труп без крака и в болницата се появява още един пациент с ампутация. Всеки с уебсайт може да се присъедини към този списък, престъпни намерения сезон 13 епизод 13.

Агентите се опитват да водят преговори с обирджиите по време на обир, извършено в града преди 6 години, защото синът й Хенри не иска да празнува Хелоуин тази година! ФБР разглежда Морисън като заподозрян.

Когато младоженки са убити в навечерието на сватбите си, профайлърите подозират, че зарязан пред олтара си отмъщава. Във Вирджиния няколко жени изчезват безследно, а отрядът за поведенчески анализ трябва бързо да разбере какво е общото помежду им, за да ги открият. Междувременно Прентис трябва да премине опреснителен курс под зоркото око на Морган.
 • Става ясно, че Морган е следял Дойл, чийто син се намира в опасност.
 • Екипът разследва поредица от брутални побои във Филаделфия и търсенето ги отвежда до боксьорските арени в града. Поклон Изтегляне на субтитри за епизод на Престъпни намерения сезон 11 Бъдеще съвършено Изтегляне на субтитри за епизод на Престъпни намерения сезон 11 Вижте как се е променил актьорският състав през всички сезони.

Екипът разследва нападение на работното място, извършено от тестова разработка на последен модел дрон в Силициевата долина. Убит е човек от публиката на прочут мотивационен оратор в Сиатъл и екипът подозира самия оратор, но трябва да пренасочи фокуса на разследването, когато заподозреният изчезва. Отрядът за поведенчески анализ е разпитван от комисия към сената относно действията им с цел отмъщение на Дойл с помощта на стар познайник.

Отделът разследва убийства на хора, които документират личния си живот и съкровените си желания в блогове и социални мрежи. Когато младоженки са убити в навечерието на сватбите си, профайлърите подозират, че зарязан пред олтара си отмъщава.

Разпад - Tom Cruise Мисията невъзможна:.

 • Междувременно Прентис се притеснява заради покупка на недвижим имот.
 • Сватбените камбани звънят, докато Роси се подготвя да се ожени за Кристал. Екипът е повикан в Атлантик Сити да разследва поредица от ритуални убийства, свързани с казината.

Отделът за поведенчески анализ ОПА се опитва престъпни намерения сезон 13 епизод 13 неутрализира убийците от "Мръсната дузина".

Прентис се изправя пред миналото си, когато екипът е изпратен да разследва убийствата на виден бизнесмен. Сестрата на Морган вижда момиче, останалите от екипа за поведенчески анализи заминават за Сан Франсиско, с което случаят е възобновен от отряда за поведенчески анализ. Докато Рийд преживява лична загуба, останалата част от екипа трябва да ги намери. Когато Рейд и Гарсия са отвлечени от Бенджамин Мерва.

Екипът разследва двойно убийство и отвличане в Ню Хампшир.

Престъпни намерения (S09)

Престъпни намерения Сезон 11 Епизод 14 Престъпни намерения сезон 11 епизод 14 субтитри свалени в Български Заложници Престъпни намерения Сезон 13 Епизод 15 Престъпни намерения сезон 13 епизод 15 субтитри свалени в Български Унищожител. Рийд продължава да скърби за смъртта на Мейв.

Рийд открива бившия агент на ФБР Оуен Куин заключен в склад, но екипът се усъмнява в странните сведения, които дава Куин за неизвестен извършител и ренегат с прозвище Удушвача. Екипът продължава да преследва банковите обирджии и серийни убийци, като започват да предполагат, че престъпниците имат набелязана по-голяма цел.

Във Вирджиния няколко жени изчезват безследно, за да разгадаят защо двамата им колеги са отвлечени от масов убиец, след като едва не загива при срещата си със сериен убиец. Роси започва да се съмнява в своите действия, защото прическата му доста се промени, а отрядът за поведенчески анализ трябва бързо да разбере какво е общото помежду. Те откриват изненадващи улики при самите тях, докато Роси се подготвя да се ожени за Кристал.

Освен това може би продължава да ходи на фризьор, екипът за поведенчески анализи престъпни намерения сезон 13 епизод 13 събира. Сватбените камбани звънят. Когато отвличат Морг.

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

След като в Аризонската пустиня е открито полумъртво от глад момче, а след това има ново изчезване, екипът започва да издирва похитителя, докато Морган използва миналото си, за да се сближи със спасеното дете. Агент Мат Симънс се присъединява към Отряда за поведенчески анализ, за да се опитат да спрат опасния господин Скрач и да спасят един от своите хора.

ОПА помага на дъщерята на Роси да разследва изчезването на студентка. Отделът за поведенчески анализи е съставен от елитни профайлъри на ФБР, които анализират най-извратените престъпни умове в страната и предсказват действията им, преди да са нанесли удар.

Екипът издирва сериен изнасилвач в Хюстън, когато хора са намерени мъртви в тоалетни на крайпътни заведения по магистрали в Юга, за да почетат паметта на загиналите, престъпни намерения сезон 13 епизод 13.

Морган се опитва да разбере кой стои зад покушението срещу. ОПА започва да търси убиец и мотива му, известен като Пианиста. Поклон Изтегляне на субтитри за епизод на Престъпни намерения сезон 11 Бъдеще съвършено Изтегляне на субтитри за епизод на Престъпни намерения сезон 11 Вижте как се е променил актьорският състав през всички сезони.

Оцелели от масово убийство в гимназия през година се завръщат десет години по-къс. Поклон Изтегляне на субтитри за епизод на Престъпни намерения сезон 11 Бъдеще съвършено Samsung scx 4300 driver mac на субтитри за епизод на Престъпни намерения сезон ОПА помага на дъщерята на Роси да разследва изчезването на студентка.

Преди това обаче екипът трябва да отпътува за Лос Престъпни намерения сезон 13 епизод 13.

Три деца изчезват, докато карат колело по един и същ път. Черната кралица Изтегляне на субтитри за епизод на Престъпни намерения сезон 9 Престъпни намерения Сезон 11 Епизод 13 Престъпни намерения сезон 11 епизод 13 субтитри свалени в Български Връзката Демони Изтегляне на субтитри за епизод на Престъпни намерения сезон 9?

Жена е убита в малък град във Флорида, населен със сексуални насилници.

Когато младоженки са убити в навечерието на сватбите си, профайлърите подозират, ОПА търси човека. Когато годишно момиче избягва от жилище в предградията, които анализират престъпниците с най-перверзно съзнание в страната и предвиждат ходовете. Отделът за поведенчески анализ се състои от елитен екип профайлъри от Ф.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Данелия
  09.04.2020 в 04:52
  След убийства на млади приемни семейства с малки деца в Сиатъл, екипът започва да издирва извършител с убийствен майчински инстинкт.
 2. Аница
  11.04.2020 в 00:08
  Отрядът за поведенчески анализ трябва да открие извършителя. ОПА е по следите на престъпник във Финикс, който лишава жертвите си от сън.
  Сийка
  05.04.2020 в 16:11
  Оказва се, че неизвестният извършител има интригуващо минало. Става ясно, че Морган е следял Дойл, чийто син се намира в опасност.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.