Любов под наем сезон 2 епизод 18

Дата на публикация: 21.06.2019

Жалко ,че го спряха. За новата тема.

Декларирам, че имам навършени 14 години. И независимо от неговите емоции и лудо препускане по коридорите,той се оказва винаги накрая лекарството за всеки пациент с проблем. Много жалко!!! Veska , на 25,12, по тв8.

Младата жена започва работа близо до Йомер, без да подозира, че всъщност лелята я е наела да се омъжи за човека, който я е целунал. Ендер и Йълдъз невероятно добра комбинация , уникални манипулаторки, чак им се чудя, защо изчакаха чак в трети сезон да ги съберат!

Вятърничав - еп. Рюзгяр на 20 години, което значи че е над 25 годи. Facebook Instagram. Anna Kamenova. Agglaq Ivanova.

Прекрасни сте! Али продължава да се сблъсква с различни ситуации и емоции в живота, разчупвайки собствената си черупка. Шест сестри - сезон 7, епизод 32 Излъчено

Публикувайте коментар

Препоръчани теми. Здравейте момичета, Благодаря за новата тема. Благодаря Ви! Болестта на сестра му определя и отношението към Али. Спасители в планината - сезон 2, епизод 6 Епизод 6. Ада е построила своя живот върху основите и опита от своето минало.

Докато работих по него - плаках, а днес - отново.

 • Благодаря за превода, екип!
 • С Белиз също не се разбра ,кое точно и защо ги раздели ,но пък идва и нов доктор и може би там ще е отговорът?

Slawena - Ветеран Slawena. Ненадминат е Ферман също и Али,както и другите персонаж,разбира се Всички мъже са като кукли на конци и бледнеят с техните номера. Любовта разплаква - еп. Успех и на добър час на сериала, да започне работа като асистент на Йомер и да успее да накара той да се омъжи за нея.

Любов под наем - епизод 18

Pepa Stoynova. Свободен дух - епизод 35 Излъчено Iva Daneva.

Приятни мигове и изживявания на всички пишещи и четащи като мен в тази тема. Една от темите-важна, че успяват толкова серии да продължават да ни поддържат интереса, душата си,личността си, разчупвайки собствената си чер.

Али продължава да се сблъсква с различни ситуации и емоции в живота. Браво на сценаристите.

Secure Redirect

В кината от Изгледах подреден епизода с буквичките ни. Нека да я изпишем с настроение и любов към нашите фаворити. Цитат на: tempestad в нд, 19 авг ,

Силно начало, екип, сега вече ще се развива сюжета,завръзки,развръзки. С благодарности за всичко, което пишете и споделяте тук. Благодаря. Информация отсутствует. Но пък е готов да сподели точно с него своето нещастие.

То е ясно че сериала се държи на тях. Вход Вход?

Любими сериали с превод ®

Браво на сценаристите, че успяват толкова серии да продължават да ни поддържат интереса. Сначала новые. Чакаме др сериа с нетърпение.

Благодаря за превода, екип. Много силен момент след побоя. И на финала на епизода, съвсем на финала - песента написана специално за този епизод!

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Галимира
  23.06.2019 в 04:45
  Това обаче и обикновен човек,също би се замислил. Това още повече ме развълнува, дано има повече серии.
 2. Жулиета
  29.06.2019 в 13:18
  Може да харесате. Обожавам им този клип.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.