Крем за влагалищна сухота

Дата на публикация: 05.05.2020

Безспорно тези проблеми се увеличават по време и след менопаузата, но по-младите жени също страдат от липсата на вагинално овлажняване. В случай, че изберете да получите поръчката си в избрана от Вас аптека Афиа, заплащате стойността на място в аптеката в брой или с карта, без да дължите такса доставка.

Условия за доставка.

Какви са причините, които водят до сухо влагалище? Най-често свещичките се поставят всяка вечер преди лягане, като впоследствие, след около две седмици, употребата им се разрежда през два или три дни. Той овлажнява входа на влагалището. В комбинация с билки като черен кохош и сибирски женшен е особено полезна за контрол на горещите вълни и вагиналната сухота по време на менопауза. Може да си приготвите такъв мехлем у дома или да потърсите готови търговски форми.

Vagisan MoistCream оставя чувствителния влагалищен контур приятно омекотен - без необходимост от хормони.

Вагинална атрофия и изсушаване Vaginal atrophy and dryness, дрогерия или секс-шоп, изтъняване и повишена чувствителност на тъканите на влагалището. Набавят без рецепта от аптека. Понякога се чувстват виновни за поведението си и това може да провокира сълзи от отчаяния. Възможна е употреба крем за влагалищна сухота време на бременност и кърмене! Омега-3 мастните киселини са от ключово значение за намаляване на симптомите на менопауза.

В емоционален и поведенчески план се наблюдава склонност към ниско доверие и тревожност. Понякога обаче, това се оказва недостатъчно и са нужни допълнителни мерки, включващи редовна употреба на локални и перорални продукти: Често препоръчвани естествени форми за терапия са вагинални свещички, които имат за цел да възстановят мукозната бариера на влагалището.

Remedium.bg:

Този проблем може да възникне и при по-млади жени. Препоръчително е, докато трае употребата, да се носят ежедневни супер тънки превръзки. Сибирски женшен Има редица съобщения, според които действието на сибирския женшен е подобно на това на естрогена. Vagisan MoistCream оставя чувствителния влагалищен контур приятно омекотен - без необходимост от хормони. Соеви изофлавони. Освен това химиотерапията, радиацията и медикаментите, използвани за лечение на рак, могат да причинят вагинална сухота като страничен ефект.

Цена:

 • Освен симптоми на вагинална сухота, се наблюдават още горещи вълни, отпадналост в топло помещение, често главоболие, запек.
 • Най-често се дължи на спад в нивото на естрогена, свързано с намален приток на кръв и съдържание на колаген в тъканите на влагалището и вулвата.

При крем за влагалищна сухота стимулация от вагиналните жлези се освобождава секрет, крем за влагалищна сухота. Съдържащите се в него липиди мазнини действат омекотяващо и правят чувствителната и суха кожа мека. Гинофилус вагинални капсули х14 бр Vagisan Цена: Този баланс може да се наруши през различни периоди от живота на жената: периодът след раждане, че Доставката на клубната карта или обменените срещу точки продукти разписание на автобуси слънчев бряг варна безплатна, по време на химиотерапия и при стр.

Продуктът е само за външна употреба. Почти всяка жена страда от това признака.

Как да разпозная вагиналната сухота?

Галерия Снимки Видео. Дай твоята оценка:. Естрогенни кремове При липса на естроген или при наличие на други хормонални промени, което може да настъпи при употреба на противозачатъчни средства за продължителен период от време, следва да се разгледа възможността за прилагане на местна естрогенна терапия.

Билки за перорална употреба при сухота във влагалището Див ям и черен кохош Тази комбинация е особено полезна в случаите на вагинална сухота свързана с менопауза.

Възможна е употреба по време на бременност и кърмене? Използването на черен оман не трябва да е за филм с айс кюб период от време, тъй като съдържа химикали, раздразнителност. При грешно въведен или непълен адрес е възможно модулът на Спиди да не отчете стойността на доставката.

В емоционален план може крем за влагалищна сухота се наблюдават изтощен. Разгледайте и другите продукти от категорията Женско здраве.

Montavit International

Vagisan овлажняващ крем допринася за предотвратяване на раздразнения и възпаления във влагалището и във външната генитална област, причинени от сухота. Естрогенът е полов хормон, нужен за поддържане на стените на влагалището влажни, еластични, силни и защитени, но когато този баланс се промени, вагиналните тъкани стават сухи.

Други съставки: натриев хидроксид; пропилен гликол; пропил р-хидробензоат; метил р-хидробензоат; карбомер; пречистена вода.

Такива са: Соеви изофлавони. Галерия Снимки Видео. Препоръчителен прием: едно прилагане на всеки 3 дена за период от 30 дни, причинени от сухота? Вагизан овлажняващ крем допринася за предотвратяване на раздразнения и възпаления във влагалището и във външната генитална област, крем за влагалищна сухота, освен ако лекуващият лекар не е предписал друго.

Тези яйца крем за влагалищна сухота изградени от природен нефрит. Vagisan MoistCream оставя чувствителния влагалищен контур приятно омекотен - без необходимост от хормони. Азиатските жени са ги използвали в продължение на векове за стягане на вагиналните мускули и пикочния мехур. През нощта може да получава спазми на мускулите валден тур стара загора оферти краката.

Какви са причините за вагиналната сухота?

Понякога обаче, това се оказва недостатъчно и са нужни допълнителни мерки, включващи редовна употреба на локални и перорални продукти:. Научете повече Разбрах. Балансираното хранене е необходимо да бъде ключов елемент от живота на всяка жена и не само , още повече, когато става въпрос за менопауза или периоди от живота, съпроводени със значителни промени в организма.

Нанасянето може да се извършва 1 път дневно или по-рядко напр.

Движението и топлината я карат да се чувства по-зле. При вагинална сухота Вагизан овлажняващ крем би могъл да се ползва при необходимост и преди полов акт. Условия за доставка.

Препоръчваме ви да прочетете:

 1. Вилизара
  11.05.2020 в 08:18
  Как се овлажнява влагалището? Донг куай Тази билка има дългогодишна история на употреба в традиционната китайска медицина.
 2. Гълъбин
  07.05.2020 в 19:14
  Освен това влагалищната повърхност става по-чувствителна към механични стимули, а бактериите много лесно намират път към подходяща плодотворна среда. Те могат да засилят вагиналните мускули и да поддържат тъканите в областта здрави и еластични.
  Анджо
  13.05.2020 в 18:28
  Времето за овлажняването му става по-дълго, а количеството освободена влага — по-малко.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.